• Välkommen till föreläsningen Ditt barn på nätet

17 maj 2021

Det är inte alltid lätt att vara förälder. Föräldraskapet väcker många frågor. Varför gör barn och unga som de gör och vad kan jag som förälder göra för att skapa en varm och kärleksfull relation?

• Haninge satsar på större och modernare skolor i Handen

17 maj 2021

Haninge växer och för att möta det ökande antalet elever kommer Söderbymalmsskolan i Handen flytta in i nya lokaler i Riksäpplet intill Rudans grönområden. Flytten sker i sommar och skolan öppnar igen efter sommarlovet. Skolans gamla lokaler kommer att nyttjas tillfälligt av Runstensskolan i Handen, som också ska växa på sikt och få en ny skolbyggnad.

• Skolavslutningar, baler och andra aktiviteter för grundskolan

3 maj 2021

Nu kommer sommaren i storkliv, äntligen är det dags att sparka av oss skorna, öppna dörren och släppa in vårsolen och planera för en sommar med tid för varandra. Det har varit ett utmanande år för oss alla, men vi har gjort det tillsammans. Långt där borta ser vi ljuset i tunneln och ser fram emot en höst som är lite mer som vi önskar den. Men innan dess kommer sommaravslutningar och andra aktiviteter där vi behöver vara fortsatt försiktiga.

• Fortsatt flexibel skolgång för högstadieskolor i Haninge

28 april 2021

Ordförande för grund- och förskolenämnden i Haninge kommun, Tobias Hammarberg, har den 27 april beslutat om fortsatt flexibel skolgång för högstadieskolorna, årskurs 7-9. Beslutet gäller från och med den 3 maj till och med terminsavslut den 10 juni 2021, då undervisningen delvis bedrivs i form av fjärr- eller distansundervisning. Beslutet togs för att fortsatt ge möjlighet för skolorna att bidra till att begränsa smittspridningen i samhället genom att undvika trängsel. Beslutet gäller inte grundsärskolan.

• Fortsatt flexibel skolgång för högstadieskolor i Haninge

28 april 2021

Ordförande för grund- och förskolenämnden i Haninge kommun, Tobias Hammarberg, har den 27 april beslutat om fortsatt flexibel skolgång för högstadieskolorna, årskurs 7 - 9. Beslutet gäller från och med den 3 maj till och med terminsavslut den 10 juni 2021, då undervisningen delvis bedrivs i form av fjärr- eller distansundervisning. Beslutet togs för att fortsatt ge möjlighet för skolorna att bidra till att begränsa smittspridningen i samhället genom att undvika trängsel. Beslutet gäller inte grundsärskolan.

• Öppet hus

23 januari 2019

Nu är det dags för skolval inför läsåret 19/20. Ta en närmare titt på vår verksamhet tisdagen den 29 januari.

• Lucia 2018

4 januari 2019

Luciadagen firades med ett fint framträdande från vår lågstadiekör. De sjöng för hela skolan. Fotograf: Perka Tessem

• {{item.Title}}